Diensten en oplossingen

Community voor partners​

De online werkplaats

Online inkoopomgeving

Hulpmiddelen

Online zichtbaarheid

Mijn Collectief

Partner worden?

Vul het formulier in via onderstaande button.

Community voor partners

Om ervoor te zorgen dat er ook een omgeving is waar je als zink- en dakwerker online met elkaar kunt netwerken, hebben wij een community gebouwd voor jullie.

 

De Online Vakman Community is een aanvulling op de online leeromgeving waar je als vakman onderling vraagstukken kunt oplossen en de mogelijkheid hebt om project samen aan te nemen of te delegeren.

Voor een uitgebreidere uitleg over de online leer- en netwerkomgeving voor zink- en dakwerkers raad ik je aan om de video hieronder te bekijken:

Services

De online werkplaats

Iedereen heeft er belang bij dat er uitsluitend kwaliteit wordt geleverd. Als partners mogen jullie bijvoorbeeld van ons verwachten dat de door ons aangeleverde producten uitstekend zijn, terwijl de klant ervan uit mag gaan dat de door jullie uitgevoerde werkzaamheden de desbetreffende problemen oplost en niet verergerd.

Daarom hebben wij een online leeromgeving ontwikkeld voor onze partners waarin wij producthandleidingen en video’s delen, gratis Google Ads cursussen aanbieden om nog meer offerteaanvragen binnen te slepen en laten wij zien hoe je als vakman resultaatgericht kunt deelnemen in onze Online Vakman community.

 

De online leeromgeving opgesomd:

Online inkoopomgeving

Wij hebben een online inkoopomgeving ontwikkeld gericht op het gebruiksgemak van onze partners. Graag licht ik enkele voordelen van ons systeem uit:

 • Snel en overzichtelijk een order plaatsen in het bestelformulier
 • Bespaar op brandstofkosten door online te bestellen
 • 5% korting op betalingen vooraf (ideal, paypal, creditcard, bankoverschrijving)
 • Snelle levering door heel Nederland en België
 • Snel bestellen via smartphone, tablet of computer
 • Unieke producten met hoge winstmarges
 • Online netwerkomgeving voor samenwerkingen en uitbreiding van je kennis
 • Collectieve kortingen

Ook op maatwerk kunnen wij de collectieve kortingen doorberekenen. Vraag hiervoor een offerte aan.

Hulpmiddelen

Projecten aannemen als Partner

Als partner van Tradesmen proberen we je van alle kanten te helpen. Naast de mogelijkheid om te netwerken in onze community voor vakmannen, plaatsen wij ook projecten voor jullie in deze omgeving. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jullie altijd de mogelijkheid hebben om werk aan te nemen. Dit zijn voornamelijk projecten als:

 

 

Projecten binnenhalen als Partner

Iedereen wilt natuurlijk ook zijn eigen projecten binnenhalen. Om de kans op dit succes te vergroten, bieden wij gratis cursussen aan onze partners aan. Deze zijn te volgen op ieder moment van de dag in de online inkoopomgeving. Kort samengevat helpen wij onze partners geheel vrijblijvend bij het binnenhalen van projecten door:

 • Cursussen en trainingen aan te bieden
 • Persoonlijke begeleiding
 • Verkooptemplates te delen

Vergroot je zichtbaarheid online

Maak een account aan en groei met ons mee